Spamfilter oplossing
 
Al die spam berichten zijn werkgevers een doorn in het oog. De schade loopt wereldwijd in de tientallen miljarden euro’s per jaar: werknemers die tijd kwijt zijn met het doorploegen van al die mails, bedrijven die betere internetverbindingen nodig hebben om de berg spam te verwerken en kosten voor het tegenhouden van de ongewenste mail. In Nederland gaat het volgens schattingen jaarlijks om enkele honderden miljoenen euro’s.

Heeft u een eigen mailserver en heeft u last van spam en virussen? Wij bieden u een hoogwaardige en betaalbare spam -en virus filter aan. Hiermee maken wij voor u een einde aan overlast door spam en virussen.

Onze spamfilter fungeert als wasstraat tussen de verzender (spammer) en uw mailserver. Wanneer er een email bericht verstuurt wordt, gaat deze eerst door onze wasstraat. Indien het een legitiem bericht is, wordt het bericht doorgestuurd naar uw mailserver. Gaat het om een spambericht dan wordt deze automatisch tegengehouden.

Onze spamfilter oplossing maakt gebruik van de onderstaande technieken:

Bayesiaanse filtertechniek
Volgens experts is een Bayesiaanse filter de beste manier om spam te bestrijden. Een Bayesiaanse filter gebruikt een wiskundige benadering die is gebaseerd op bekende spam en ham (legitieme e-mail). Dit betekent een geweldig voordeel ten opzichte van andere anti spamfilter oplossingen die alleen naar trefwoorden zoeken of handtekeningen van bekende spam downloaden.

Analyse van header & trefwoorden
Onze spamfilter oplossing analyseert de mailheader en identificeert spam op basis van informatie in het berichtenveld. Het detecteert vervalste headers, gecodeerde IP's, spammutatie, spam die is verzonden vanaf ongeldige domeinen en meer.

Gebruik van DNS blacklists
Tevens ondersteunt de spamfilter oplossing DNS blacklists. Dit zijn databases waarin bekende spammers zijn opgenomen. Als de mailserver van de afzender op een van deze lijsten staat wordt de e-mail als spam aangemerkt.

Herkenning van spam in afbeeldingen
Een type spam dat door spamfilters moeilijker wordt herkend is 'image spam'. Het gaat om e-mails die éé of meer afbeeldingen bevatten waarin de boodschap staat. Normaal gesproken interpreteert een spamfilter de tekst van een bericht als éé van de controlepunten. Dat lukt bij deze e-mails niet goed. In veel gevallen wordt bij de afbeelding een willekeurige tekst toegevoegd.
Onze spamfilter oplossing maakt gebruikt van OCR om spam te herkennen. Mocht in de afbeelding spam tekst staan, dan wordt dit bericht automatisch verwijderd.

SPF Record check
De Sender Policy Framework check controleert automatisch of een e-mail van een bepaald bedrijf daadwerkelijk is verstuurd door de geregistreerde mailservers van dat bedrijf.

Overige
Naast bovenstaande kenmerken, maakt onze spamfilter oplossing ook gebruik van de afzender, ontvanger -en HELO check.

Voor meer vrijblijvende informatie over onze spamfilter oplossing en een kostenoverzicht kunt u contact met ons opnemen.

. . . . . . . . . . . . . . .
 
 

bbits partnersbbits dienstenbbits contactbbits solutionsbbits helpdeskbbits bedrijfbbits overigebbits spamfilterbbits open source oplossingBBITS Spamfilteroplossing, anti spam, spam, spamfilter, spamengine, mkb, spamfilter limburg, betaalbaar.