Solutions
 
Uw werkplek overal en altijd beschikbaar?
Microsoft Windows Small Business Server is een totaaloplossing voor het MKB. Met Small Business Server kunnen organisaties tot 75 werkplekken bestanden en agenda's delen, e-mailen en bedrijfsapplicaties draaien. Medewerkers hebben ook buiten de bedrijfsmuren toegang tot Small Business Server: via de Web Workplace zijn bestanden en de Outlook Web Acces-omgeving te benaderen.

Dankzij een gunstige prijsstelling is het serverplatform ook bereikbaar voor kleine (startende) organisaties die toch de bereikbaarheid van grote(re) bedrijven willen.

Naast Microsoft Certified Partner is BBITS óók gecertificeerd Small Business Specialist. BBITS kan dan ook als expert op dit gebied adviseren in de mogelijkheden en oplossingen van uw wensen.

"Dankzij de aangeboden oplossing van BBITS kan ik mijn werkdag thuis beginnen en mijn mail wegwerken of mijn administratie doen. Ik ga dan gewoon wat later naar kantoor, zonder de dagelijkse files te hoeven trotseren. Daardoor haal ik niet alleen meer werktijd uit een dag maar win ik ook een stukje arbeidsvreugde."

Carmelita Tjin-A-Lim, directeur, Cotexco B.V.
. . . . . . . . . . . . . . .

Genoeg van die spam in uw inbox?
Heeft u een eigen mailserver/domeinnaam en heeft u last van spam en virussen? Wij bieden u een hoogwaardige en betaalbare spam -en virus filter aan. Hiermee maken wij voor u een einde aan overlast door spam en virussen.

Onze spamfilter fungeert als wasstraat tussen de verzender (spammer) en uw (eigen) mailserver. Wanneer er een email bericht verstuurt wordt, gaat deze eerst door onze wasstraat. Indien het een legitiem bericht is, wordt het bericht doorgestuurd naar uw mailserver. Gaat het om een spambericht dan wordt deze automatisch tegengehouden.

Klik hier voor meer informatie over onze spamfilteroplossing.

"De spamfilter van jullie is dubbel en dwars zijn geld waard!"

Achmed Abdi, Systeembeheerder, Gymnasium Hilversum
. . . . . . . . . . . . . . .
 
 

bbits partnersbbits dienstenbbits contactbbits solutionsbbits helpdeskbbits bedrijfbbits overigebbits spamfilterbbits open source oplossingMKB automatisering, automatisering limburg mkb, mkb automatisering heerlen, mkb automatisering sittard, mkb automatisering kerkrade, mkb automatisering geleen, mkb automatisering roermond, mkb automatisering echt, IT solutions, ict oplossingen, IT oplossingen, IT consultancy, ict consultancy, netwerkbeheer, systeembeheer, consultancy