Partners
 

BBITS heeft een aantal vaste businesspartners, waarmee zij samenwerkt om professionele ICT-oplossingen aan te bieden:

BBITS is Microsoft Certified Partner

BBITS is Microsoft Small Business Specialist
Microsoft
BBITS is Certified Partner van Microsoft. Hierdoor kunnen wij u een optimale service en ondersteuning bieden op alle Microsoft producten en technologieën. Naast Microsoft Certified Partner is BBITS óók gecertificeerd Small Business Specialist. Dit houdt in dat we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van ICT oplossingen voor het MKB.

Speciaal voor het MKB heeft Microsoft in 'Windows Small Business Server 2003' alle denkbare oplossingen voor e-mail, fax, internet, mobiele activiteiten en nog veel meer samengebracht op één platform. Small Business Server 2003 is dé oplossing voor bedrijven tot 75 medewerkers met één of meerdere verstigingen. BBITS kan als expert op dit gebied adviseren in de mogelijkheden en oplossingen voor deze doelgroep.

Meer informatie hierover kunt u vinden onder solutions.

 

Kerio
Kerio Technologies Inc. ontwikkelt krachtige geavanceerde softwareproducten welke in kleine gebruiksvriendelijke paketten aan de klanten worden aangeboden. Kerio heeft als technologieleider in firewalls en mailservers voor netwerken van gemiddelde grootte een indrukwekkend portfolio opgebouwd met technische prestaties binnen de netwerkindustrie. Als antwoord op de aanhoudende vraag vanuit de markt om de internetconnecties te verbeteren en te optimaliseren, heeft Kerio steeds een oplossing kunnen bieden met een betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken softwareproduct. Kerio producten worden in diverse branches gebruikt, zowel in kleine thuis- of kantoornetwerken als in grote bedrijven met een zeer uitgebreid computernetwerk.
BBITS is Kerio Certified Partner

 

BBITS is Symantec Registered Partner Symantec
Wereldwijd marktleider in Internetbeveiliging, biedt consumenten, bedrijven en service providers een brede reeks software- en hardwareoplossingen voor content- en netwerkbeveiliging. Symantec is op de zakelijke markt toonaangevend in virusbescherming, firewall en virtual private network (VPN), vulnerability management, intrusion detection, Internetcontent- en e-mailfiltering, remote management en security services. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend van producten die onder de naam Norton worden aangeboden.

 

Unix/Linux
BBITS biedt niet alleen commerciële oplossingen aan, maar ook Open Source oplossingen gebaseerd op Unix/Linux varianten. Dit zijn tegenhangers van commerciële besturingsystemen en u hoeft dus ook (vaak) geen licentiekosten te betalen.

BBITS kan u vrijblijvend adviseren en/of een vrijblijvende offerte opstellen van een Open-Source oplossing binnen uw bedrijf. Onze contactgegevens vindt u hier.
BBITS biedt Unix/Linux oplossingen aan
. . . . . . . . . . . . . . .
 
 

bbits partnersbbits dienstenbbits contactbbits solutionsbbits helpdeskbbits bedrijfbbits overigebbits spamfilterbbits open source oplossingBBITS heeft een aantal vaste businesspartners, waarmee zij samenwerkt om professionele ICT-oplossingen aan te bieden. BBITS is Microsoft Certified Partner en Microsoft Small Business Specialist.