Bedrijf
 

BBITS is opgericht in november 2004 en staat voor Bongers Business IT Solutions. Directeur van het bedrijf is Coen Bongers.

BBITS is een automatiseringsbedrijf dat zich richt op het midden en klein bedrijf (MKB). BBITS staat garant voor een heldere en frisse aanpak gericht op uw bedrijfssituatie. We zetten onze kennis en ervaring in om klanten perspectief te bieden op groei en ontwikkeling. Met onze ICT-gedreven oplossingen worden kansen beter benut. Wij bewijzen voortdurend aan onze klanten wat we waard zijn om de meest vernieuwende en complete oplossingen aan te bieden. Ons doel is dan ook om als vaste ICT partner voor uw bedrijf te fungeren.

Met onze expertise wordt bereikt dat de oplossingen die we bieden een direct effect hebben op uw bedrijfsresultaten. Hoewel ieder project waaraan we werken weer anders is, blijft één ding altijd hetzelfde: Voordat wij aan een project beginnen geven wij, in overleg met u, volledige duidelijkheid over onze rol en de voordelen die u van ons werk kunt verwachten. Kortom, bij BBITS staat u als klant centraal!

BBITS levert een breed aanbod van ICT diensten en producten voor uw bedrijf. Mede door onze betrouwbare partners zijn wij in staat u een totaalpakket aan te bieden. We zijn uw totaalleverancier voor professionele automatisering. Voor een overzicht van onze diensten klik hier.

Voor vrijblijvende vragen of offertes kunt u contact opnemen met BBITS. . . . . . . . . . . . . . . .

 
 

bbits partnersbbits dienstenbbits contactbbits solutionsbbits helpdeskbbits bedrijfbbits overigebbits spamfilterbbits open source oplossingBBITS is opgericht in november 2004 en staat voor Bongers Business IT Solutions. Directeur van het bedrijf is Coen Bongers. BBITS is een automatiseringsbedrijf dat zich richt op het midden en klein bedrijf (MKB). BBITS levert een breed aanbod van ICT diensten en producten voor uw bedrijf.